Hodnocení


Jen reálné hodnocení od skutečných návštěvníků.

Hlavní prvek všech věrnostních programů.

hodnoceni restauraci

Spolehlivý zdroj

Díky plné integraci s on-line pokladnou budete mít jistotu, že zákazník, který psal hodnocení skutečně navštívil vaši restauraci.

Důvěra zákazníků

Klient ma maximální důvěru v podobné hodnocení při hledání nových podniků.

Zpětná vazba

Máte přehled, kdo a kdy obsluhoval zákazníka a máte tak možnost reagovat na hodnocení, což je pro zákazníky velmi důležité.

CENY

Modul "Hodnocení podniku" je  zahrnuto zdarma v balíčku restauračniho systému Menu55. Lze jej použít i při 30ti denní zkušební době.

Jak to funguje?

Nevýhodou většiny  negativních hodnocení je to, že je velmi obtížné rozpoznat, zda se jedná o hodnocení skutečného hosta nebo konkurenční boj. Nebo naopak, pozitivní komentář si může napsat majitel restaurace a jeho přátelé. 
Samozřejmě, že můžete sledovat hodnotitele podle IP adres a přiřadit ratingové komentátory, které zvyšují důvěryhodnost recenze, ale většinou to nestačí. Často komentátoři s vysokým ratingem píší recenze za úplatu, a změnit IP adresu už také není příliš obtížné. Proto, každý hledá stále více a více možností, jak se ochránit proti spamovým komentářům a přemrštěnému hodnocení.
Díky integrací našeho systému hodnocení s elektronickým jídelním lístkemcloudovou pokladnou Menu55 můžeme poskytnout další úroveň ochrany. Na rozdíl od jiných podobných systémů, recence, kterou zanechal zákazník, bude označena speciální značkou, podle které se pozná, zda zákazník byl skutečně u Vás v restauraci a objednal si jídlo. Recenzi s touto značkou může napsat pouze zákazník, který Vaši restauraci navštívil a zaplatil účet.

OTÁZKY - ODPOVĚDI

Jak můžu začít používat?
Do 24 hodin po registraci Vám přijde email s přístupovými údaji.
Registrace je <<< zde >>>

 

Kontakt ι Registrace

Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Liberec, Jihlava, Ústí nad Labem,  Cheb, Mikulov, Kutná Hora, Bratislava, Plzeň, Pardubice, Karlovy Vary, České Budějovice, Hradec Králové, Zlín, Kladno, Most